Ik geniet nog even verder …

Wat een cadeautje. Ik ben er stil van. En dankbaar. Want tja. Ik heb Noor Bongers hoog zitten. Hieronder lees je wat ze schreef over onze samenwerking vandaag. Dus, je snapt het al. Ik schenk nog even een wijntje in en ga nu lekker op mijn balkon nagenieten van een wonderschone dag.

“Wauw, heerlijk. Dat je zit te werken aan een tekst, het best stroef verloopt op een of andere manier, je je toch even wat allenig voelt, het vandaag af moet en je dan om negen uur ’s ochtends denkt ‘Help!’ en Marit Coehoorn belt die in een uurtje even alles op zijn kop zet, de essentie er haarfijn uithaalt en mij aan het werkt zet.

Alle tekst stroomde gewoon op papier, helder, levendig en passend bij wat we aan het creëren zijn. Iedereen blij. En wat ben ik blij met mijn netwerk. Dat ik gewoon kan bellen, zelfs naar iemand, die ik niet eens zó heel goed ken, maar waarvan ik zéker weet dat ze in de goede vibe zit en de juiste snaar kan raken. En dus ook nog mij perfecte feedback kon geven toen ik het even niet meer wist. Allemaal liefde. Thanks!”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s