Geboren of herboren?

Op 15 maart was ik jarig. Tevens was het de officiële startdatum van Marit Coehoorn Tekstproducties. Ik vind het heel bijzonder dat 38 jaar na mijn eigen geboorte, nu ook mijn nieuwe leven als ondernemer is begonnen. Daarmee is de cirkel rond. Eindelijk.

En het ondernemen? Dat vind ik gek genoeg niet eens zo spannend. Ik heb er vertrouwen in dat het goed komt. Het voelt lekker dat het proces van thuiskomen bij mezelf nu in een concrete vorm gegoten is.

Het ondernemerschap voelt als de meest logische stap, na alle stappen die ik de laatste twee jaar heb gezet. 

Hoe vind ik wat me raakt, wat me blij maakt en het dichtst bij mezelf ligt? Daar draaide mijn zoektocht de laatste twee jaar om. Wat heb ik daarin een stappen gezet, niet te geloven. Ik ben trots op wat ik heb bereikt. Want wat was het een goede keuze om mezelf ruimte te geven om mijn hart te volgen. Ik kan het echt iedereen aanraden.

“You can’t connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards. So you have to trust that the dots will somehow connect in your future. You have to trust in something — your gut, destiny, life, karma, whatever. This approach has never let me down, and it has made all the difference in my life. Steve Jobs.

Hoe dichter ik bij mezelf kom, hoe meer ik voel dat ik in mijn kracht sta. Hoe afgezaagd, sorry daarvoor. Barrières, angsten en onzekerheden vallen weg. Ik weet het zeker: dit is het begin van moois. Veel moois.

Zonder jullie steun, inspiratie, goede voorbeelden, mooie gesprekken en fijne ontmoetingen was me dat nooit gelukt! Mijn dank daarvoor is groot!

Bruno van den Elshout inspireerde mij enorm met zijn fotoproject / kunstwerk-in-boekvorm New Horizons. De schitterende foto is van hem. En het boek? Dat staat pontificaal in de woonkamer!

 

 

Advertenties

2 gedachtes over “Geboren of herboren?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s