Het Kantelingsalfabet: DE co-creatie van 2015!

Hoi,

Momenteel werk ik mee aan het schrijven van een boek, Het Kantelingsalfabet, samen met ruim 100 anderen. Ik heb daarin  het hoofdstuk “Feest” geschreven. Het gaat over hoe ik steeds meer mezelf heb terug gevonden, de laatste twee jaar. Daardoor ben ik nu tekstschrijver voor sociale, duurzame en maastschappelijke ondernemingen!

Op 1 april a.s. (geen grap) is de officiële lancering van ons boek.  In aanloop naar dit event  brengen we 12 hoofdstukken als voorpublicatie uit.  Inmiddels zijn er al een aantal via diverse platforms en social mediakanalen verspreid. Gemist? Geen probleem. Ik wil ze graag met je delen! Geniet van de verhalen van:

–        Henkjan Smits, bekend  van X-Factor, met zijn hoofdstuk X-factor over het belang van het kennen van je kernkwaliteiten en het meebewegen met veranderingen in de markt.  “Naast het schrijven van mijn eigen hoofdstuk, heb ik ook de redactie van het hoofdstuk van Henkjan Smits (en nog 4 andere auteurs) gedaan. Dat was geweldig om te doen, met name daar waar het ging om het persoonlijke verhaal te vangen dat verteld wilde worden.”

–        Guido van de Wiel met Xiexiewatjijnietziet over kantelen door anders te kijken.

–        Jette Vonk met  Mammacarnicoom. Een aangrijpend en persoonlijk verhaal over haar ziekte en invloed daarvan op haar leven.

We verkopen de boeken (bijna 100 verhalen, ca 400 blz.) tegen kostprijs: €7,49 per stuk, vanuit de gedachte ‘verandering begint met delen’.

Via kantelingsalfabet.nl kan je jouw exemplaar van het boek bestellen, of (nog leuker) je komt op 1 april a.s. naar de lancering van ons boek bij Seats2Meet in Utrecht en haalt daar zelf je exemplaar op. Er zijn nog maar 20 plaatsen beschikbaar, dus haast je!!

Oh, en dit bericht en de bijlagen mag je natuurlijk vrij verspreiden en bij iedereen aanbevelen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s