Deeleconomie: van moois komt meer moois!

alsjedoetwatjealtijdeed
Wat was het een leuke dag, afgelopen woensdag! Eerst een presentatie van ons mooie magazine Er is genoeg! En natuurlijk, een magazine over delen en deeleconomie dat DEEL je. Dus kijk vooral even hoe leuk het is geworden…. en deel het verder! En ja: het openen duurt even. Wat wil je ook, met zo’n groots bestand!

Schitterend toch dat dit hele magazine, van begin tot einde, is samengesteld door allemaal mensen die het leuk vonden om hun inspiratie, tijd en middelen te delen! En of het dus helemaal geen geld heeft gekost? Mwoah, wel wat, de kosten voor het papier. Hoe dat allemaal is geregeld weet ik niet, dat weet de inspirator / organisator Nils Roemen vast. That is: als je het echt graag wilt weten. Wel weet ik dat het bijzonder is, dat iedereen met zoveel plezier en inzet heeft gewerkt aan dit project. Hopelijk draagt dit magazine er aan bij dat de deeleconomie (nog) meer bekendheid krijgt.

En wat zo mogelijk NOG leuker was, was dat tijdens het eten met wat leden van de groep er als vanzelf ook weer volop ideeën en tips werden uitgewisseld en gedeeld. En dat daar dan weer nieuwe mooie dingen uitkwamen. Zo werd er, al pratende aan een tafeltje in een restaurant gesproken over communicatie. Annette bleek hier veel verstand van te hebben. Wow! Waar kwam al die kennis vandaan? En oh, wat zou het tof zijn, als wij daar ook wat meer inzicht in hadden. En ja hoor, vlak daarna, ik was koud terug uit Utrecht, kreeg ik een mailtje. Of we mee wilden doen aan een pilot van Annette Dölle over Liefdevol Communiceren. Maar natuurlijk. En zo komt van moois weer meer moois! Wat een feest! (En Annette, ik heb de door jou gebruikte afbeelding gedeeld. Ik kom deze uitspraak steeds tegen: synchroniciteit).

Oh, oeps, ben ik nu helemaal vergeten te vertellen hoe leuk het was (en is) in de speeltuin van Permanent Beta? Luister maar eens naar dit interview (10 minuten en verder) met Herman Kopinga.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s