Vallen dingen samen of lijkt dat zo?

Wat een ontzettend leuke avond heb ik gisteren gehad. Een mooi gesprek met de immer inspirerende en verbindende Martijn Aslander. Ik vond het een eer dat hij, tussen alle interessante mensen die hij ontmoet, tijd voor mij maakte. Deze week zit hij onder andere aan tafel met niemand minder dan Mark Rutte. Dan word je wel even stil als zo iemand je vraagt of je hem wilt ontmoeten. Wow. Eh, hoezo wil jij MIJ ontmoeten? Natuurlijk, dat is wat je doet, maar MIJ? Ik werd er onzeker en verlegen van.

En Martijn zou Martijn niet zijn, als hij niet met een mooi wild plan kwam. Dus toen ik aangaf dat het mij zo leuk leek om Herman Kopinga live te ontmoeten, belde hij hem direct op. Briljant! Blijkt dat ze goede vrienden zijn. En dat wist ik dan weer niet. “Ehm, Herman? Ik kom over een kwartiertje even een jongedame afleveren, die wil je graag ontmoeten!” Dus, hop samen op de OV-fiets gesprongen en gezellig naar het Noorderplantsoen gefietst, alwaar Herman, zijn leuke vrienden, zijn zelfgemaakte banken (je bent Maker of je bent het niet per slot van rekening) en het eerste kampvuur van het jaar hun opwachting deden! En ja, ook de fles Laphroaig.

Machtig mooie avond was het. En wat een coole dingen maakt Herman zeg. Hij gaat binnenkort hier in Groningen een Maker-ruimte, eh, maken. Volgens mij wordt dat hartstikke tof. Ik ga het in de gaten houden.

En inderdaad, de whiskey vloeide iets te rijkelijk, zeker in combinatie met iets te weinig avondeten. Moet je ook niet meedoen aan van die 30-dagen-veganistisch-eten experimenten. Oeps, dat ligt nogal-niet-zwaar op de maag, die plantaardige maaltijden.

Hoe dan ook, ik ben inmiddels weer helemaal in vorm. Zelfs voldoende in vorm om een patroon te herkennen. Want ik ontdek ineens dat ik gezien word door de mensen die ik graag zie. En zo zien we elkaar. En zo kreeg ik vandaag ineens twee keer de vraag of ik een bakje koffie wilde doen met leuke nieuwe mensen. Dat vind ik supermooi. En daar krijg ik energie van….. het lijkt er op dat dingen samenvallen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s