Een goed rapport!

Eerlijk
Positief, dominant, open, betrokken en eerlijk. Dat was wat ik vooral van mezelf vond. Je weet nog wel, in het rijtje van persoonkenmerken dat ik eerder invulde hier. Maar: wat vonden partner Igor, broer Marwin, vriendin Lotte en collega Hans nou eigenlijk van mij?

Nou, eigenlijk ongeveer hetzelfde als wat ik ook vond. En, eerlijk is eerlijk; dat was best een fijn lijstje. Van de vijf persoonkenmerken die mij toegedicht werden, kwamen de volgende scores het meeste voor: positief (3), open (3) en eerlijk (3). Daarnaast, ongeveer in dezelfde lijn als eerlijk, werden nog integer (1) en oprecht (1) genoemd.

Of, zoals collega Hans tegen mij zei: “Jij hebt unieke persoonskenmerken, je moet gewoon zorgen dat je een baan vindt, waar je die in kwijt kunt”. Huh? Ik, uniek? Nou ja, net zo uniek als ieder ander. Met 7 miljard mensen die ronddartelen op deze aardkloot maakt mij dat nou ook weer niet zo heel bijzonder.

Maar waar kan ik deze persoonskenmerken inzetten bij mijn droombaan? Natuurlijk overal wel. De vraag is dan ook meer, waar kunnen ze het verschil maken en zijn ze van extra toegevoegde waarde? Ik heb werkelijk geen idee. Zo puzzel ik lekker verder. Dus als jullie nog goede ideeën hebben?

Advertenties

5 gedachtes over “Een goed rapport!

    • Hoi Linda! Dat is het zeker. Een opsteker is nooit weg :-). Het lijkt me zeker leuk om als zelfstandige te werken. Heb zelf nog nooit dat pad onderzocht, dus ik denk dat ik dat nog wel ga doen. Echter, het feit dat ZZP-ers ook wel de “nieuwe armen” worden genoemd, weerhoudt me ook enigszins. H0e bevalt het jou?

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s